ALT OVERSKUD I JUNI TIL DIN NØDHJÆLP

Hjælp med at hjælpe Din Nødhjælp!

Fuld af beundring har jeg gennem de sidste år fulgt Anja og hendes team på deres rejse for at gøre verden et bedre sted at leve. Et bedre sted for de mange børn i Nigeria, der i en befolknings uvidenhed, bliver beskyldt for at være hekse. De udsatte børn gennemlever en barsk og brutal skæbne – ofte med døden til følge.

Med stor empati, sympati, vilje, mod og uselviske hensigter har Anja formået at integrere et børnehjem i Nigeria, hvor mange af de beskyldte børn igen får en chance til livet. De kan her leve i sikkerhed, få mad, skolegang, masser af kærlighed og hjælp til at komme videre i livet, efter grusomme oplevelser, som ingen af os nogensinde kommer til rigtigt at forstå.

En frygtelig og uvirkelig kultur der stadig finder sted i vores verden. Det kan være svært at forstå, hvilken barbarisk skæbne mange af børnene må lide, fordi et helt folkefærd kan tillade så urgamle traditioner og myter. Dette kan ske, når samfundet lider af understimulering i forhold til uddannelse og oplysning. De har ikke samme adgang til skole og informationer som vi, i den vestlige verden har, og derfor holder befolkningen stadig fast i den – for os – urealistiske tro.

 

Tillid, respekt og anerkendelse!

Jeg beundrer Din Nødhjælps arbejde – ikke blot for solskinshistorierne – men for det enorme oplysningsarbejde de laver i lokalområderne. De tager fat og bekæmper problemerne fra kernen, og det er netop denne investering jeg tror er vejen frem, for Nigerias udsatte heksebørn.

Jeg elsker naturligvis også alle solskinshistorierne fra de enkelte børn, og sluger dem råt med hele følelsesregistret uden på tøjet, når der kommer opdateringer fra Anja på de sociale medier. Men tænk på alle de skæbner og frygtelige historier der aldrig bliver en realitet – netop som resultat af Din Nødhjælps oplysningsarbejde!! Det er for mig en organisation der ikke blot symptombehandler – men tager fat præcis der hvor man kan gøre den største forskel. Derfor får Anja, teamet og hele Din Nødhjælp min dybeste respekt.

Jeg har derfor også valgt at donere alt overskud fra salg af Mommy Care produkter i hele juni til Din Nødhjælp! Jeg synes de fortjener at få alt den hjælp vi kan bidrage med, de fortjener kæmpe anerkendelse i det arbejde de gør og ikke mindst, har jeg stor tillid til, at den økonomiske støtte vi kan samle ind til dem, bliver udnyttet på bedst mulige måde.

I kan bestille Mommy Care produkter på www.mommy-care.dk – HUSK koden: dinnødhjælp

Følg os på facebook: Mommy Care Danmark eller Instagram: MommycareDK

 

Følg din nødhjælp på facebook: DINNødhjælp – deres overlevelse

Eller følg deres auktionsside på facebook, hvor der handles i Dinnødhjælps tjeneste: Auktion/DINNødhjælp

 

Jeg ønsker jer alle en fantastisk dag!

KH Tessa, Mommy Care Danmark