Mommy Care Danmark

For os er er babyer små mirakler, der i højeste grad skal prioriteres. De er 100 % afhængige af, at de valg og beslutninger vi voksne tager på deres vejene – giver dem det bedste udgangspunkt for deres fremtid. Hvilket vil være gældende indtil de selv kan tage deres beslutninger.

Derfor mener vi også, at de vaner man tillægger sig i familien, skal være velovervejet. Børn vil oftest tage os forældre som eksempler og følge i vores fodspor. De vil senere i livet have tilbøjelighed til at vælge og prioritere det kendte – altså de ting og oplevelser de gode erfaringer stammer fra.

Et spædbarn kræver masser af omsorg, kærlighed og pleje, så hvorfor ikke starte allerede i den helt spæde alder, med at give sunde og gode vaner med i bagagen? Med Mommy Care får du en lækker produktserie, produceret på naturlige ingredienser, som du med god samvittighed kan implementere i jeres dagligdag.

Mommy Care serien fandt lynhurtigt vej til vores hjerter. Vi har aldrig været i tvivl om, at netop denne produktserie kan styrke det danske marked indenfor mor og baby pleje. Produkterne indeholder masser af naturlige lækre, gode og nærende ingredienser. For os fremstår produkterne som et ansvarligt valg i en kaotisk verden, hvor valgmulighederne er stort set ubegrænsede. Det var for os et nemt valg, at det skulle være netop Mommy Cares produkter vi ville arbejde med.

Vi varetager i fællesskab den daglige ledelse af Mommy Care Danmark, og som nybagte mødre får vi masser af hjælp fra vores lækre babyer, når nye produkter skal godkendes i sortimentet. Sammen er vores formål at tilbyde jer nogle super lækre og samvittighedsfulde produkter, der ikke går på kompromis med oplevelsen. Vores absolut største fokus er vores service til dig som kunde. Vi bestræber os på at I, som kunder hos Mommy Care Danmark, føler jer i trygge hænder igennem hele processen.

Det er derfor med stor passion byder dig velkommen som kunde hos Mommy Care Danmark.

Kh Louise & Tessa