Lækre naturlige økologiske produkter fra Mommy Care

Endelig er vi nået så langt, at vi kan præsenterer jer for vores nye hjemmeside, og ikke mindst hele produktsortimentet. Vi har glædet os til at kunne tilbyde jer denne super lækre hudplejeserie til mor og barn. En serie der ikke går på kompromis med sikkerheden og oplevelsen for dig og dit barn.

 

Fra en enkelt celle til liv

Graviditet er en meget smuk og unik periode i de kommende forældres liv, mange vil kalde det et mirakel. Fra en enkelt celle dannes et lille menneske og et nyt liv begynder… I rollen som nybagte forældre møder man først og fremmest følelser som ubetinget kærlighed, samhørighed og nærhed.

Men ikke blot skal man forholde sig til alle disse nye overvældende følelser, man skal samtidig navigere rundt i de mange beslutninger, der skal tages, på vejene af jeres lille nye baby. Blandt andet skal der tages stilling til, hvilke hudplejeprodukter, der er den bedste løsning for netop jeres familie.

Alle har vi samme fællesnævner; vi ønsker at træffe de rigtige beslutninger, dem der er de bedste for vores baby. Faktisk vil man skulle tage stilling til alle disse valg allerede fra den positive graviditetstest, hvor konsekvensen af vores beslutninger ikke kun rammer os selv, men også vores barn.

 

Fri for SLS, parabener eller syntetiske stoffer

Mommy Care har udviklet en naturlig hudplejeserie til mor og barn udelukkende produceret på naturlige ingredienser.

En hudplejeserie hvor sikkerheden, velværen og fornøjelsen er prioriteret højest. Den indeholder ingen SLS/SLES, syntetisk parfume eller farvestof, mineralske olier, petrokemikalier eller parabener. Produkterne er tilpasset den følsomme babyhud med lækker blød tekstur og behagelige dufte.

 

Huden er vores beskyttende panser

Huden er vores største organ – og anses som værende et af de vigtigste. Den er vores berøringsflade, et sanseorgan og ikke mindst vores panser mod udefra komne faktorer. Den beskytter os blandt andet imod solens stråler, bakterie indtrængen og andre farlige påvirkninger der kan trænge igennem til vores blodbaner. Desuden hjælper den med at regulere vores kropstemperatur og udskille diverse affaldsstoffer.

 

Mommy Cares produktsortiment

I skrivende stund kan Mommy Care Danmark tilbyde en bred vifte af produkter med hele 22 varianter i sortimentet. Serien tilbyder pleje til både mor og baby.

Mor kan boltrer sig i graviditetsprodukter, der blandt andet omfatter anti strækmærkecremer til både før og efter fødslen. Derudover den reneste lanolin til ømme brystvorter og en helt specielt produceret olie til massage af perineum, som forebyggelse mod bristninger under fødslen. Helt nyt på det danske marked, kan mor nu få en anti-klø-creme til den gravide mave!

Til Baby er der produceret en hel serie, der gør bade og pusle tiden sjovere. Sortimentet består af; plejende badesæbe, shampoo og badeolie. Efter badet kan du forkæle dit barn med lækker massageolie, lotion og ansigtscreme. Desuden kan vi varmt anbefale vores ansigtscreme med ekstra beskyttelse mod kulde og vind. Den blebeskyttende zink creme kan du med fordel anvende flere gange dagligt, som forebyggelse til en rød numse.

Til vores sommerbørn har vi naturligvis sollotion til både krop og ansigt. Desuden er vores kemifri myggeolier et stort hit, når de små plageånder begynder at invadere den danske sommer. Er uheldet ude med myggestik, mindre forbrændinger eller et møde med en brandmand, anbefaler vi vores kølene gele som problemløser.

Hos Mommy Care er der også fokus på hygiejnen, hvor vi glæder os til at tilbyde jer vores skånsomme flaskesæbe og kemifrie desinfektionsspray til legetæpper og legetøj. Selvfølgelig har vi også de uundværlige organiske vådservietter på programmet, og vi kan supplere med en ny vådserviet – udviklet til de sarte babynæser.

 

Giv dit barn sunde vaner fra start

De valg vi træffer og de vaner vi danner, vil ofte blive adopteret af vores børn, så giv dit barn det bedste udgangspunkt, og dan gode vaner i jeres hjem. Din babys sarte og følsomme hud fortjener fra starten den bedste pleje.

Mommy Cares økologiske hudplejeserie er et valg, du med god samvittighed, kan tilføje i dine egne og dit barns vaner.

 

Life is a gift!!

 

KH Tessa

Mommy Care Danmark