Kan du ikke finde dit svar, er du meget velkommen til at kontakte os her

Hvor lang tids holdbarhed er der på produkterne?

Alle produkterne er markeret med holdbarhedsdatoer, og kan variere fra produkt til produkt. På emballagen vil der ligeledes være et symbol med en åben krukke. På denne er der angivet hvor længe produktet kan holde sig efter det er åbnet – typisk 12 måneder.

Er produkterne testet på dyr?

Ingen af Mommy Cares produkter er testet på dyr!

Hvor ofte skal jeg smøre solcreme på?

Det anbefales at solcremen skal påføres 15 min. inden man går ud i solen” Smør et tykt lag på, så faktoren får sin optimale virkning. Det anbefales at påføre solcremen igen efter 2 timer. Skån altid dit barn mest muligt og hold det ude af direkte sollys.

Hvorfor kan lanolinen være vanskelig at trykke ud af tuben?

Mommy Cares Lanolin er et naturligt fedtstof fra fåreuld uden nogen form for tilsætning – og ved køligere temperaturer vil lanolinen være tykkere. Tuben opbevares med fordel derfor ved stuetemperatur. Ellers masser blot lanolinen i tuben, så er den hurtigt blødgjort og klar til brug.

Hvorfor kan produkterne skifte farve over tid?

Alle vores produkter er produceret udelukkende af naturlige ingredienser, hvorfor farven kan variere i forhold til høsten og sæsonen. Du vil derfor kunne opleve at eksemplevis Mommy Cares baby badesæbe kan have forskellige farvenuancer.

Hvordan skal jeg læse ingrediens listen?

Ingrediens listen er altid listet i en logisk rækkefølge, hvor førstnævnte ingrediens er den ingrediens der er mest af i produktet.  Rækkefølgen er herefter kronologisk og afsluttes naturligvis med den ingrediens produktet indeholder mindst af.

Hvad kan jeg betale med?

Du kan betale med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Desuden kan du betale med MobilePay.