Book tid til forkælelse til dig og dine veninder

FORKÆL DIG SELV OG DINE VENINDER..

Har du lyst til at forkæle dig selv og dine veninder med masser af lækre naturlige produkter til både mor og baby???

Det kan være en hel jungle at finde frem til hvilke produkter, man ønsker at bruge i familien. Vi bliver i dag bombaderet med informationer, skræmmekampagner og gode råd – og det kan være vanskeligt at skelne imellem de mange informationer, når man skal træffe sit valg!

Jeg vil derfor gerne give jer mulighed for, at lære Mommy Cares produktserie rigtig godt at kende, før I skal træffe jeres valg. I behøver ikke at skulle læse side op og ned om diverse tilsætningsstoffer, søge google tyndt for anbefalinger eller advarsler eller gætte jer frem til konsistens og duft. Jeg vil gerne tilbyde jer en masse tid, hvor I kan blive oplyst og stille spørgsmål til produkterne. For mig er det vigtigt, at I som kunder og brugere af Mommy Care føler jer trygge.

 

  • I samler minimum 6 personer (det er ikke et krav at man har en baby eller er gravid. Det kan også være bedstemødre, dagplejemødre m.fl.
  • Jeg medbringer alle 23 produkter fra sortimentet og præsenterer dem for jer (vi åbner alle tuber og flasker så I kan føle, teste, dufte hele serien)
  • Alle deltagere får prøver med hjem
  • Mulighed for gode tilbud til alle deltagere
  • Værtinden får 2 valgfrie produkter uden beregning, som tak for gæstfrihed

 

Arrangementet varer fra 1-3 timer – alt afhængigt af hvor meget tid I ønsker at brugeJ. Det koster intet at booke mig uanset hvor i landet. Der er ingen købsforpligtelse!

 

I er altid velkomne til at kontakte mig hvis I ønsker at booke tid eller har spørgsmål: tessa@mommy-care.dk, tlf. 40 60 90 20 eller på www.mommy-care.dk

Følg os på facebook: Mommy Care Danmark eller instagram: MommycareDK

 

Jeg glæder mig meget til at høre fra jer

KH Tessa, Mommy Care Danmark